Is there an issue with the directory?

Discussion in 'Admin Talk Support & Feedback' started by Dan, Jul 17, 2009.

  1. Dan

    Dan Future Proof

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    368
    Likes Received:
    84
    Location:
    Staffordshire
    First Name:
    Dan
    Or is it just me?

    The layout is all out. Am I right in guessing it isn't just me?
     
  2. FullMetalBabe

    FullMetalBabe Zealot

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    339
    All out? x.x?
     
  3. Nick

    Nick Regular Member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    7,444
    Likes Received:
    219
    Are you using Internet Explorer 8?
     
  4. Dave

    Dave Regular Member

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    164
    Likes Received:
    13
    I think dan's on FF3...but he is away for the weekend nick and will be back monday...:)
     
  5. Dan

    Dan Future Proof

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    368
    Likes Received:
    84
    Location:
    Staffordshire
    First Name:
    Dan
    I am using IE8 right now yes, I guess that's the problem then. I'll boot up in FireFox later. Thanks guys.
     
  6. Jim McClain

    Jim McClain Regular Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    9
    Location:
    The REAL Northern California
    Shouldn't have to switch browsers to see a page. It has been a problem for a while. There's validation errors in the HTML that could help fix it and a bunch of CSS errors that might help. It's just not good to have these kinds of problems when using the most popular web browser.

    Jim
     

Share This Page