Image resizer

Discussion in 'Admin Talk Support & Feedback' started by Cerberus, Jun 5, 2009.

  1. Cerberus

    Cerberus Admin Talk Staff

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    500
  2. Tyler

    Tyler The Badministrator

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    63
    Location:
    Long Island, NY
    First Name:
    Tyler
    We do have an image resizer. It doesn't work for you?
     
  3. Cerberus

    Cerberus Admin Talk Staff

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    500
    Nope...When I originally posted it didnt resize it and the image was huge. So I posted the thumbnail.
     
  4. Nick

    Nick Regular Member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    7,444
    Likes Received:
    219
    The resizer works fine for me... :confused:
     
  5. Chris

    Chris Regular Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    5,422
    Likes Received:
    86
    Same. I'm having no problems whatsoever with it.
     
  6. Tom

    Tom Regular Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    153
    Likes Received:
    18
    Location:
    New York
    Same.
     
  7. Cerberus

    Cerberus Admin Talk Staff

    Joined:
    May 3, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    500
    I figured out why it wasnt working. My browser was blocking whatever script that it uses. So it may have been working but I couldnt tell it was working. I have a lot of developmental addons on my browser and things like no script and such. Sorry
     

Share This Page