design

Discussion in 'Admin Talk Support & Feedback' started by Arsenik, Mar 30, 2004.

  1. Arsenik

    Arsenik Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Theres a small dot on the forumhome that seems out of place... Maybe it could be removed? :nod:
     

    Attached Files:

    • dot.jpg
      dot.jpg
      File size:
      24 KB
      Views:
      188
  2. Diesel

    Diesel Regular Member

    Joined:
    Apr 26, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Not seeing it on my page.
     
  3. imported_Chris

    imported_Chris Regular Member

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Or mine. That spot is an impossibility to be there as a matter of fact. Sure it's not a fly on the screen? :)
     
  4. Arsenik

    Arsenik Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    ehehe maybe its my browser. I am using the latest Mozilla Firefoxx browser... maybe thats why. :oddgrin:
     
  5. Shane

    Shane Regular Member

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I used firefox for a brief time and things like table borders and text got deformed when I scrolled, maybe you are having the same problem.
     
  6. Arsenik

    Arsenik Regular Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Everthing looks fine on aliensoup it is only that dot on the forumhome that is out of place but i guess its because of firefox. Only wanted to point it out incase it was overlooked but i understand that its a browser issue now. I can live with it :nod: its not a problem at all.
     
  7. Alien

    Alien Regular Member

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    2
    Location:
    Zeta 2 Reticuli
    Thanks for the report. :D Yeah, doesn't occur in Mozilla so probably just a temporary glitch in the current Firefox version.. Should report that over to the team!
     
  8. Diesel

    Diesel Regular Member

    Joined:
    Apr 26, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    FYI, I just installed Firefox 0.8 on my system, and the dot showed up.
     
  9. moonsee

    moonsee Regular Member

    Joined:
    Mar 16, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    ditto

    as well as a few other misplaced items >:o
     
  10. Diesel

    Diesel Regular Member

    Joined:
    Apr 26, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    More Firefox weirdness...

    About 50% of the time, clicking on the quick reply button results in a Reply w/quote. The buttons also are not lined up properly, showing up towards the left of center of the message table, rather than being right justified like in IE.
     
  11. imported_Chris

    imported_Chris Regular Member

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Have you got a screenshot of that? Not sure if that's my fault or vB's... :)
     
  12. Shane

    Shane Regular Member

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Fire Fox sucks.
     
  13. Diesel

    Diesel Regular Member

    Joined:
    Apr 26, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Shows up fine in IE, so I don't think it's VB.

    Sorry for the image quality, but I had to keep the file size down and keep it big enough to see the problem.
     

    Attached Files:

  14. nootch

    nootch Regular Member

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    The "dot" appears only when you are logged in. I believe it's the table for the "Welcome to Alien Soup." box (that appears for users who are not logged in) shrunken down to just a dot cause there's no data in it.

    This is the code I'm talking about:
    Code:
    <table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
    <thead>
    	
    </thead>
    </table><!-- <br /> -->
    
    If you remove that code completely from the logged in headers, it should fix the problem. Or, if you MUST have that there to preserve formatting, you can create a new style called "tinvisible" or something and remove any background or border colors from the table's style.

    [edit] yay, my 1000th post... finally! Man, now I'd really better be right on this one! :tongue: [/edit]
     
  15. imported_Chris

    imported_Chris Regular Member

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Everything is always my fault. ;)

    Thanks for that Diesel, I'll PM Alien the changes that need to be made.

    Thanks too nootch, I hadn't noticed it. :)
     
  16. Diesel

    Diesel Regular Member

    Joined:
    Apr 26, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Just out of curiosity, did this ever get addressed? The problem hasn't been fixed to date, and is still occurring now that I've made the "upgrade" to Firefox 0.9.

    PS. I'm still seeing the dot originally mentioned in this thread in Firefox.
     
  17. Alien

    Alien Regular Member

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    2
    Location:
    Zeta 2 Reticuli
    Unfortunately I still cannot find what is causing it.. I cannot see it in latest IE or Mozilla and don't yet have Firefox installed... :( The code looks good.. Hmm.
     
  18. imported_Chris

    imported_Chris Regular Member

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Of course the code looks good, I created it. ;)

    But I do know what's causing it, I forgot to tell you. Catch you on AIM. :)
     
  19. Alien

    Alien Regular Member

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    2
    Location:
    Zeta 2 Reticuli
    I've still yet to talk to you about this one, hopefully tomorrow...
     
  20. Alien

    Alien Regular Member

    Joined:
    Mar 15, 2000
    Messages:
    0
    Likes Received:
    2
    Location:
    Zeta 2 Reticuli
    Anyone still seeing the infamous "dot"?
     

Share This Page