Stop by and Like this post!

Discussion in 'Admin Talk Support & Feedback' started by Brandon, Apr 24, 2010.

  1. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    We've added the facebook Like button to the first post on every page, test it out, see how it works.

    *Edit*

    (update)
    We're now just using the default code from facebook, vbulletin 4 also has this setup in the code already.
     
  2. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    It's nice but breaks the layout.
     
  3. MadMikeyB

    MadMikeyB Regular Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    not here.. :/
     
  4. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    Scrrenshot?
    I was thinking about moving it up to the right of the date, with a tweetme button as well
     
  5. Dan Hutter

    Dan Hutter aka Big Dan

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    515
    Location:
    New York
    Pretty cool Brandon. Looks like Facebook is becoming the default gatekeeper to all our information.Is there a dislike button for that? :D
     
  6. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    not that I know of :)
    it is interesting how it can pass the info over like that without something like the facebook connect window popping up.
     
  7. Dan Hutter

    Dan Hutter aka Big Dan

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    515
    Location:
    New York
    Does it work if you're not logged into FB? I'm thinking it's the cookie FB sets when logging in the script probably has access to it.
     
  8. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    I just tested it by logging out of facebook and doing a hard refresh on this page. You get the white fb icon, click it a popup fb connect comes up asking you to login, once you login you can see the blue icons.
    I know it was just enabled this last week, I like it so far but look forward to seeing how it works.

    Oh, the part I really like is that it "should" show on the users profile page with a link back to this post saying that they like it.

    You'll soon see this facebook button on a lot of the websites you visit.
     
  9. MadMikeyB

    MadMikeyB Regular Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    I added the recommend button to my website a while ago.
     
  10. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    Here you go :)

    I run a high resolution but use half the screen on a 24" monitor....
     

    Attached Files:

    • like.jpg
      like.jpg
      File size:
      34.5 KB
      Views:
      259
  11. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    thanks, I'll try to play around with it soon and get it up by the date to see if that helps.
     
  12. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    I've moved the code around, shouldn't break the design anymore.
    I also added a retweet button, I think I want to move both these up by the post date though.

    ps.. if your on twitter, please click the retweet link and update your status with the info that is provided so we can test this RT button out.
    It's been tweeted a few times already but it's still showing 0 next to the retweet button.

    thx
     
  13. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    I don't see a retweet button?
     
  14. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    what browser?
     
  15. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    Chrome MAC.
     
  16. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    strange
    I think I'll remove and replace it with the tweetme button, this one is still showing 0 even though I know we've had 6 or 7 retweets just today, not to mentioned one from when I first make the thread.
     
  17. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    That is strange!

    I have never seen the retweet button on here ever haha
     
  18. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    I just added it today, but we've had a few RT and it's still showing 0
    I'll replace it with the tweetme one I used on vbsetup.
     
  19. Brandon

    Brandon Regular Member

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,602
    Likes Received:
    1,706
    Location:
    Topeka, Kansas
    First Name:
    Brandon
    I've replaced the retweet button with the tweetme version and it looks like it's working now.
    Can everyone see it?
    I've also added a stumbleupon counter and digg button as well, all inside a little table :)

    can everyone see the counters in the first post?
     
  20. Bundy

    Bundy Admin Talk Staff

    Joined:
    Apr 19, 2005
    Messages:
    842
    Likes Received:
    36
    Location:
    Boston
    I can see everything fine in both firefox and chrome. The tweetme button only works in FF though.

    I like how it looks a lot more now too instead of the normal vbseo buttons :)
     
Similar Threads
Loading...

Share This Page